Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2010 17:10 - ИСТИНСКОТО ПРОСВЕТЛЕНИЕ
Автор: aantoniya Категория: История   
Прочетен: 1156 Коментари: 0 Гласове:
1



/ ПРОСВЕТЛЕНИЕТО Затвори Вашата оценка е добавена успешно. Затвори За съжаление възникна грешка при добавяне на вашата оценка.

вчера в 20:46

ИСТИНСКОТО ПРОСВЕТЛЕНИЕ, ТОВА Е СПОСОБНОСТТА ДА ОСВЕТИМ СЕБЕ СИ СЪС СОБСТВЕНАТА СИ СВЕТЛИНА
Процесът на Божественото Творение - това е процес на Любовта. И всеки от нас носи в себе си тази Любов, заключена като частица от Бог, която се намира в дълбините на всяко живо същество. Когато искаме да се развиваме духовно, търсим способ да достигнем Просветление, което открива пред нас едно едно Божествено Откровение и е още една крачка напред. вярното направление на този път е търсене вътре в себе си на частицата от Бога, получена в първия миг от Сътворението на Света. И в момента, в който вие достигнете този източник на вътрешна Светлина, той озарява цялото ви същество, дава ви истинска Любов, Мъдрост и Знание, които ще ви позволят да постигвете Просветлението.
Задачата на всяка Индивидуалност е личното развитие, личната еволюция. И по този път ще ви помагат Пазителите, които идват във физическия свят като Духовни Учители. Целта на всеки Пазител е служене на Индивидуалностите, помощ при определяне и достигане до личните цели, личната еволюция,, както и помощ на цивилизацията като цяло.
Аз съм Йерофант Шри Махачария - един от пазителите на Земята.
Учител, чиято мисия се състои в това, да дам на хората Знание в новата епоха на еволюционното развитие на нашата планета. Знание, което става достъпно за всиобщо разбиране.
Еволюцията на човешката раса вече е достигнала критичното си ниво към момента на Великия Вибрационен Преход на Земята през 2012 година.
И сега ни предстои да живеем в един нов свят, чиито закони също ще претърпят развитие.
Настъпил е моментът, когато Знанията и Мъдростта, натрупани от Пазителите на Земята през много милиони , стават достъпни за цялото човечество. Много жт вас са готови да узнаят истинската история на нашата планета и законите, по които тя съществува и еволюира. И ние, Пазителите, се явяваме като ваши помощници и проводници на тези Знания, идващи от частния аспект на Творящото Божество - Планетарния Дух на Земята La`Erta, който е създал физическия свят на нашата планета.
Законите, по които съществува нашата Вселена, са изложени в Космогонията - Доктрина на Планетарния Дух на Земята. Космогонията е по-скоро научна, а не религиозна доктрина, но именно тя е послужила за основа на всички религии, съществували и съществуващи на нашата планета, когато и да било. Практическата страна на тази Доктрина е учението за менталното поле и менталната енергия, което позволява да се извърши преход на абсолютно ниво на личната еволюция и открива пред всеки от нас нови възможности.
Настъпва епоха, в която древната Доктрина "Quenta La`Erta" става главна Книга на хората на новата генерация, притежаващи съвършено духовно съзнание.





Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aantoniya
Категория: Технологии
Прочетен: 58451
Постинги: 19
Коментари: 30
Гласове: 31
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930