Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2012 13:39 - ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ
Автор: aantoniya Категория: История   
Прочетен: 1067 Коментари: 0 Гласове:
0



  1. С най-мощната енергийна сила - мисълта - можете да превърнете България в световна сила[/b]
    Една сутрин в 3.30ч се събудех и разбрах, че трябва да взема химикал и лист и да го запиша, със задължението да го изпратя на всичките си познати. Не ви познавам, но ви смятам за приятели, затова ви го изпращам:
    Здравейте, мили хора!
    Съдбата на България е във Вашите ръце или по-точно във вашите глави:Мисълта е велика сила!!!
    Помогнете на родителите си. Помогнете на децата си. Помогнете на братята и сестрите си по един обикновен начин. Не се изисква много време - само 1 минута на ден! Не се изискват средства, а резултатът ще е потресаващ!
    Всяка сутрин, когато отворите очи помислете с любов за България като свой дом, с любов за българския народ като свое дете и с любов за българското правителство като свое творение.
    Вие мажете да си помогнете сами! Не са нужни митинги, стачки,. кръвопролития. Отделете тази 1 минута всяка сутрин и ще видите животът ви как се променя.
    България има загубени войни, но загубени битки няма. това е една от вашите битки: за пробуждането ви и осъзнаването ви като сътворци на вашето бъдеще.
    Мислеха, че като ви държат в бедност и немотия - ще ви пречупят. Вий постъпихте интуитивно - разселихте се по цял свят и бяхте добри във всяка една област на науката и културата.
    [i][b]ВЕЛИКИТЕ СИЛИ СЕ СТРАХУВАТ ОТ ВАС - ПОМНЕТЕ ТОВА[/b]!!![/i]
    Събудете се! Огледайте се! Друг народ при тези условия не би просъществувал и 1 година, а вие съществувате много преди 681г.
    Като ви убеждават, че българинът е лош, далавераджия, крадец и мошеник - не им вярвайте! Българинът е принуден от обстоятелствата да е такъв. А тези условия са създадени от ""великите сили"
    Българинът е работлив, честен, гостоприемен и добър!
    Точно същите сили искат той да напусне това райско кътче на Земята. Не забелязвате ли, че все повече чужденци купуват земя? Територията на България е определена за българите. Вий сте пазителите на тази земя и никога няма да да я напуснете. Така е отредено!!!
    България е енергиен център на Земята, чиито пазители сте вие, наследниците на хан Аспарух.
    Бъдете горди, че сте българи! Не случайно сте тук и сега. Трябва да разберете, че сте сила, която скоро ще бъде чута по цял свят. Отредена ви е много важна роля в поврата към добро в световен мащаб не напускайте тази свещена територия!!!
    [b] [i][u]ТЕПЪРВА БИТКАТА ЗАПОЧВА. ТЕПЪРВА СВЕТЪТ ЩЕ ЧУЕ ЗА БЪЛГАРИЯ[/u][/i].[/b]
    Всички ще ви уважават. Трябва да работите за България, за да се върнат децата от чужбина. Всичко зависи от вас. За тази битка не трябва дори да излизате навън, не трябва да стачкувате, не трябва да роптаете, а да мислите с ЛЮБОВ!!! Отделете по 1 минута на ден, за да се превърне България в просперираща и уважавана държава.
    Запомнете:вий не сте сами! Не случайно сте се родили в България и то сега! Осъзнайте силата, която е във вас!!!
    Вие сте тук и сега, за да извадите българския народ от забравата! Това е което ще ви направи световна сила. Енергията на мисълта е най-мощната енергия.
    Духът, силният дух, който притежавате, плаши световния елит! Затова се опитват да ви смачкат! Успели сте навсякъде във всичко. Вярвайте в собствените си сили! Не сте сами!
    [b][i]Аз съм с вас: БОГ ваш
    Амин[/i][/b]
    [i] Записано от Емилия Данева
    10.03.2012г., Варна[/i]
    ","type":22}" name="like" type="submit" title="Харесайте това" class="like_link stat_elem as_link">Харесва ми ·
    •   Напишете коментар...
    •  



Тагове:   можем,   сила,   любов,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aantoniya
Категория: Технологии
Прочетен: 58080
Постинги: 19
Коментари: 30
Гласове: 31
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031